Waarom je een laadpaal voor thuis nodig hebt

De elektrische auto’s zijn sinds de afgelopen jaren langzaam aan het toenemen. Ze worden steeds populairder. En sinds dit jaar is er in de vraag naar de auto een heuse stroomversnelling gekomen. Autobedrijven investeren steeds meer in productiemodellen. Eerst waren dit alleen hele dure modellen maar het aanbod in betaalbare modellen groeit nu ook steeds meer. Ze zijn alsnog duur in aanschaf maar wel weer goedkoop in gebruik. Ook zijn de auto’s over het algemeen beter voor het milieu. Ook zijn ze stil, snel en stoten geen giftige stoffen uit.

Niet meer hoeven te schakelen

Wat een fijne bijkomstigheid is van de auto is dat hij geen versnellingen heeft. De auto kan op elke snelheid zijn werk goed doen. Voor mensen die eerst een automaat reden zal dit niet heel veel anders aanvoelen. Toch zul je een klein verschil voelen omdat de gewone automaat moet schakelen tussen de trappen en dit is niet zo bij een elektrische auto. Ook reageert de elektrische auto een stuk sneller wanneer je het pedaal indrukt, je schiet meteen vooruit. Dat is niet iets wat alleen bij dure elektrische auto’s gebeurd maar dit is ook zo bij de meer goedkopere varianten.

Alles over de laadpalen

Wereldwijd gezien scoort Nederland goed in het aantal laadpalen. Er zijn ongeveer 40.000 openbare laadpalen en ook nog eens 80.000 privé-laadpalen. Je hoeft dus geen stres te hebben of je wel ergens je auto kan opladen. De ontwikkelingen van de laadsystemen worden ook steeds beter. Zo zijn er laadpalen waar je met 30 minuten laden weer helemaal vol zit. Terwijl het bij wat oudere varianten tot wel 12 uur kan duren voor de accu vol zit. Er is tegenwoordig ook een ultrasnelle lader met deze heb je met 6 minuten 200 km bereik erbij, dit is de snelste lader van het moment. Het beste moment om je auto op te laden wanneer je s ’avonds thuiskomt. Zo kan de auto de hele nacht in de lader zitten en kun je de volgende dag weer gebruik maken van je auto.

Waar kun je je auto opladen?

Je kunt via apps of gewoon via het internet zoeken naar laadplaatsen. Zij vragen dan je locatie en geven de dichtstbijzijnde laadmogelijkheid aan. Ook geven ze het laadvermogen aan en de kosten die aan het laden verbonden zijn. Wel moet je een laad pas hebben, deze kun je gratis aanvragen. Het nadeel aan deze pas is dat hij vaak niet buiten Nederland te gebruiken is. Wat ook een voordeel aan een elektrische auto is dat vaak in grote parkeergarages speciale plekken worden vrijgehouden voor het opladen. Ideaal want deze plekken zitten vaak dicht bij de in- of uitgang.

Een laadpaal thuis

Een laadpaal thuis is ideaal! Je hoeft namelijk nooit meer opzoek naar een laadpaal in de buurt. Je hebt niet per se een laadpaal nodig je kunt namelijk ook gewoon je stopcontact vanuit huis gebruiken. Wel moet je dan rekening houden met een hoop gedoe aan snoeren.

Rooklucht uit auto

Er is niets vervelender, dan een rooklucht in de auto. Een rooklucht kan voor een vieze stank zorgen. Daarbij is het ook nog eens schadelijk voor je eigen gezondheid. Een manier om er vanaf te komen is door Carwash360 in te schakelen. Wij kunnen je helpen bij een rooklucht uit auto. Wij reinigen de bekleding en het interieur van je auto grondig. Hierbij reinigen we niet alleen het oppervlakte, maar gaan we door tot in de moleculen van de stof. Vaak is de rooklucht en nicotine tot in de moleculen van de stof getrokken. Een oppervlakkige reiniging zorgt ervoor dat de stank tijdelijk weg is. Maar na een paar weken komt de nicotine lucht toch weer terug. Bij Carwash360 is de rooklucht in de auto pas echt verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat de geur ook niet meer tevoorschijn komt als er een paar weken verstreken zijn.

Zorg voor een intensieve reiniging van het interieur

Carwash360 helpt je graag mee om het interieur intensief te reinigen. Zo weet je zeker dat de geur echt niet meer terugkomt. Natuurlijk is het geen goedkope behandeling, maar in een stinkende auto blijven zitten is ook niets. Daar komt ook nog eens bij dat het schadelijk is voor je gezondheid. Dit is nog vervelender als de kinderen meerijden of als je zelf helemaal niet rookt. Wij helpen je graag om de auto zo intensief mogelijk te reinigen en de rooklucht uit auto te krijgen. Zo is de vieze stand voorgoed verleden tijd in je auto.