Met deze tips maak je jouw auto een stuk luxer

Met deze tips maak je jouw auto een stuk luxer

Bij veel mensen vallen de luxe voertuigen in de smaak, vooral bij de autoliefhebbers. Dit komt omdat deze auto’s uitgerust zijn met het beste wat een automerk te bieden heeft. Als je een luxe voertuig wilt aanschaffen moet je behoorlijk graven in je portemonnee. Gelukkig zijn er ook manieren om je huidige auto wat luxer te maken. Hoe? Dat vertellen we je in dit blog. 

Connect met je smartphone

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze telefoon. Al is het niet meer alleen de smartphone zelf, maar alle functies die we ermee kunnen. Hoe vet zou het zijn als je al deze functies ook kan gebruiken in je auto? Dat is tegenwoordig voor bijna iedereen mogelijk. Beschikt jouw auto van een standaard CarPlay functie? Door een carplay box toe te voegen, kan je écht alles gebruiken in de auto. Denk hierbij aan het bekijken van films, televisie of iets opzoeken via Google. Hoe tof is dat? 

Geluiddempend materiaal 

Een luxe auto maakt geen geluid (als we even alle sportauto’s er buiten houden). Daarom wil je natuurlijk ook het liefst dat jouw auto zo weinig mogelijk geluid maakt. Voeg daarom geluiddempend materiaal toe. Geluiddempend materiaal is te koop als een zware, compacte mat, die je onder de vloer, onder het tapijt en onder het dak aan de deuren vastmaakt. Het houdt je auto niet alleen super stil, maar houdt ook nog eens alle warmte mooi binnen. 

Nieuw tapijt 

Misschien heb je hier nog nooit eerder aan gedacht, maar het vernieuwen van de automatten zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Vooral wanneer je auto wat ouder is verzameld je tapijt een hoop stof en vuil. Een fris tapijt ziet er niet alleen een stuk frisser en luxer uit, maar het brengt je ook tot rust. 

Wrappen

Kan jouw auto wel een nieuw uiterlijk gebruiken? Probeer dan maar eens je auto te wrappen! Niets is zo allesverwoestend voor het exterieur van je auto als een slechte lak. Een goede lakbeurt kost al gauw duizenden euro’s, maar je kunt er ook voor kiezen om je auto te wrappen. Dit is een stuk goedkoper en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo vind je altijd wel een passende wrap!

Stuurhoes

Tot slot krijgt je auto al snel een luxe uitstraling met een alcantara stuurhoes. Oude auto’s hebben vaak een saai stuur. Door hier een luxe alcantara stoelhoes overheen te doen krijgt je auto weer een elegante, luxe en moderne uitstraling. Geen fan van alcantara? Dan is leer natuurlijk ook een goede oplossing! Vooral als je ook een lederen bekleding hebt, zorgt dit voor een mooie update. 

koeriersdienst-antwerpen

Reacties zijn gesloten.